På lekplatsen med syrran

Lille Per Emil Helge. Du ska snart döpas och Dina föräldrar har inte förberett något! Idag upptäckte vi att hela veckan är fullbokad på kvällarna så vi måste bestämma vad vi ska äta och åka och handla idag. Vi blir 38 personer så det blir ju en del att göra. Många undrar vad de ska köpa till Dig och det är inte lätt. Agnes har ju fått så många fina presenter som Du också kan ha, gunglamm, tripptrapp-stol, fåtölj, gåvagn, böckerna Min skattkammare, cykel, dockvagn och dockor. Vi har lånat babysitter och gåvagn och jag har precis skickat efter ett babygym. Fast böcker är alltid bra och duplo kan man aldrig få för mycket av. Finns det smycken till killar? Leksaker kommer det behövas längre fram och Du har inga "första bestick". Agnes har älskat alla leksaker som låter...hennes mamma är kanske inte lika överförtjust dock :) En egen babyfilt som inte är rosa kanske? Det är inte viktigt med presenter. Det viktigaste är att alla kommer och att vi har trevligt!

Kommentarer
Postat av: Sara

Doppresents tips: Viktor fick ett jättefint halsband i doppresent, det var en bred cirkel med hans namn ingraverat och sedan en fin silverkulkedja.

2010-09-12 @ 20:50:10
Postat av: Sofie

Dop igen ja, det var något av ett trauma innan förra gången, men nu verkar du ha vant dig vid tanken... Lycka till. Snart ses vi igen. Kram Sofie

2010-09-16 @ 11:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0